سخن مدیر گروه :

با کشف اشعه ایکس در سال 1895 و استفاده از آن در تصویربرداری اجزاء بدن، دانش پزشکی وارد عرصه نوینی از تاریخ خود گردید. تحولات شگرف علوم تصویربرداری در طول چند دهه اخیر موجب گردیده دانش پرتوشناسی به عنوان یکی از ارکان اساسی تشخیص بیماریها جایگاه خود را در علوم پزشکی استوار نماید. ابداع روشهای نوین از جمله اقدامات مداخله ای اهمیت این رشته را دو چندان نموده است به نحوی که امروزه علاوه بر موضوعات تشخیصی، درمان برخی از بیماریها به روش های کم تهاجمی در قلمرو علوم تصویربرداری تعریف می گردد.

بخش رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از قدیمی ترین واحدهای تصویربرداری کشور می باشد که پیشینه آن به بیش از نیم قرن بالغ می گردد. متخصصان و دانش آموختگان این گروه همواره بعنوان نیروهای کارآمد در اقصا نقاط کشور به فعالیت اشتغال داشته و در خارج از مرزهای میهن نیز درخشش برخی از این اندیشمندان مایه مباهات می باشد. بهره مندی از اساتید مجرب و تجهیزات پیشرفته، بخش رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را به یکی از معدود مراکز دانشگاهی کشور مبدل نموده است که در آن برخی از خدمات خاص از جمله اقدامات مداخله ای بصورت گسترده انجام می گردد.

این گروه از سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳ اقدام به پذیرش فلوشیپ اینترونشن نموده است. انشالله با توسعه تجهیزات و گسترش بخش و بکارگیری تعداد بیشتری عضو هیئت علمی در آینده نزدیک فلوشیپ های مختلف رادیولوژی در این گروه  راه اندازی خواهد شد.

نام و نام خانوادگی: دكتر بهروز زندی
  تحصيلات: پزشک متخصص رادیولوژی
  سمت/ رتبه: مدیر گروه رادیولوژی
  پست الكترونيكي:

zandib[at]mums.ac.ir

رزمه :

فرم مشخصات علمي آموزشي (C.V)

تلفن تماس:

05138022534

دوره پزشكي خود را در دانشگاه پزشكي مشهد گذرانده و دوره دستياري خود را نيز در اين دانشگاه ادامه داده و با كسب رتبه نخست بورد تخصصي راديولوژي در سال 1366، به عنوان استاديار گروه راديولوژي دانشگاه در بيمارستان امام رضا (ع) مشغول به كار شدند. گذراندن دوره تكميلي سونوگرافي در دانشگاه علوم پزشكي و دوره ام آر آي در دانشگاه فرديش شيلر آلمان از جمله فعاليت هاي علمي آموزشي ايشان مي باشد. ايشان در سال 1379 مفتخر به كسب رتبه دانشياري و در سال 1388 مفتخر به كسب رتبه استادي گرديدند. وي از سال 1382به عنوان رئيس بخش راديولوژي بيمارستان امام رضا(ع) و عضو كميته راهبردي راديولوژي و از سال 1388 به عنوان مسئول برنامه آموزش گرايش راديولوژي شكم در بيمارستان امام رضا به طور اختصاصي در اين گرايش مشغول ارائه خدمت مي باشند.